-Tid til det som betyr noe

Aktuelt - STOR TILBEHØRSPAKKE PÅ KJØPET, VERDI 742 KR!

FULL FART - HVERDAGEN ER HEKTISK

Synes du det vanskelig å huske på alt som skjer i løpet av en travel uke? Selv følte jeg meg som en levende minnebrikke før vi fikk en Ukeplan på veggen ;)  Nå skriver vi opp beskjeder og alle avtaler på tavlen -  hele familien har full oversikt over hva som skal skje i løpet av uken og er ikke like avhengige av at mor og far husker alt alle skal.

 

Kjøper du en tavle i pleksiglass eller pleksiglass/aluminium av oss i mars får du med en STOR tilbehørspakke på kjøpet! Verdi på pakken er hele 742 kr! (Gjelder ikke ved kjøp av menyplan-tavlen i pleksiglass).

Dette får du med: Bildesnor med 7 magneter, knagg jente og gutt, tusjholder, memopad, tusj og tre klyper i valgfri farge. PS: I feltet "kommentar til ordren" skriver du fargene du ønsker på klypene, du kan velge mellom sort, blå, gjennomsiktig, lilla eller rosa klyper. Alt annet av tilbehør blir sendt automatisk til de som bestiller av oss, du trenger ikke å krysse av for noe i bestillingsskjemaet, bortsett fra om du ønsker noe annet i tillegg til dette tilbehøret.

 

Vi har 100% fornøydgaranti - vi vil bare ha fornøyde kunder!

Det er veldig viktig for meg at vi leverer skikkelige tavler i den BESTE kvaliteten - som du skal være stolt av å ha på veggen eller på kjøleskapet. Vi har tre ukers leveringstid på tavlene i pleksiglass da tavlene trykkes på det beste trykkeriet i Tyskland. Magnetfolietavlene er det bare 1-2 ukers leveringstid på. Jeg får stadig tilbakemeldinger fra fornøyde kunder som sier tavlene våre er til god hjelp i hverdagen og at de bruker tavlen hver dag til å organisere livet sitt. Tavlen skal samtidig være et funksjonelt bilde på veggen eller kjøleskapet som er stilig å se på. Jeg blir veldig glad for å høre dette - for det er akkurat det vi vil: at tavlene våre blir MASSE brukt, hver dag i MANGE år fermover!!! Mitt mål er å bare ha fornøyde kunder derfor har du 100% fornøydgaranti når du handler hos oss.

Lykke til med din hverdag :)

Spørsmål: Send oss en mail: post@ukeplan.no eller ring oss: Telefon: 57883500, hverdager 09-22, lørdager stengt, søndager 14-22.

Smil fra Siri Solberg, Ukeplangründer

Vil du motta informasjon om kampanjer og tips til hvordan du får mer tid til familien?

Møt oss på: