-Tid til det som betyr noe

Aktuelt - TAVLER MED FIGURER + GRATIS TILBEHØRSPAKKE!

FULL FART - HVERDAGEN ER HEKTISK

Synes du det vanskelig å huske på alt som skjer i løpet av en travel uke? Selv følte jeg meg som en levende minnebrikke før vi fikk en Ukeplan på veggen ;)  Nå skriver vi opp beskjeder og alle avtaler på tavlen -  hele familien har full oversikt over hva som skal skje i løpet av uken og er ikke like avhengige av at mor og far husker alt alle skal.

NYHET! Dørskiltene med figurer fra Illustorie har blitt superpopulære på kort tid. Nå kan du lage Ukeplantavler med disse figurene også. Nå i april får også alle som bestiller tavler i pleksiglass og pelksiglass/aluminium med en STOR tilbehørspakke på kjøpet. Verdi 805 kr! (Skriv i feltet kommentar til ordren hvilken farge du ønsker på klypene dine).

Tilbehørspakken består av en whiteboardtusj, tusjholder, tre klyper i valgfri farge og en viskekloss. Skriv i feltet "kommentar til ordren" hvilken farge du ønsker på klypene. Du kan velge mellom sort, blank, blå, lilla og rosa. Tilbehørspakken blir sendt med automatisk til alle som bestiller, så du krysser i så fall bare av på annet tilbehør på bestillingssiden hvis du ønsker noe mer.

Vi har 100% fornøydgaranti - vi vil bare ha fornøyde kunder!

Det er veldig viktig for meg at vi leverer skikkelige tavler i den BESTE kvaliteten - som du skal være stolt av å ha på veggen eller på kjøleskapet. Vi har tre ukers leveringstid på tavlene i pleksiglass da tavlene trykkes på det beste trykkeriet i Tyskland. Magnetfolietavlene er det bare 1-2 ukers leveringstid på. Jeg får stadig tilbakemeldinger fra fornøyde kunder som sier tavlene våre er til god hjelp i hverdagen og at de bruker tavlen hver dag til å organisere livet sitt. Tavlen skal samtidig være et funksjonelt bilde på veggen eller kjøleskapet som er stilig å se på. Jeg blir veldig glad for å høre dette - for det er akkurat det vi vil: at tavlene våre blir MASSE brukt, hver dag i MANGE år fermover!!! Mitt mål er å bare ha fornøyde kunder derfor har du 100% fornøydgaranti når du handler hos oss.

Lykke til med din hverdag :)

Spørsmål: Send oss en mail: post@ukeplan.no eller ring oss: Telefon: 57883500, hverdager 09-22, lørdager stengt, søndager 14-22.

Smil fra Siri Solberg, Ukeplangründer

Vil du motta informasjon om kampanjer og tips til hvordan du får mer tid til familien?

Møt oss på: