-Tid til det som betyr noe

Designservice

Trenger du hjelp? Vil du ha noe helt spesielt? En grafisk designer kan hjelpe deg!

Det er enkelt å lage tavler og dørskilt i vår webbestilling selv. Men trenger du hjelp eller vil ha en helt spesiell tavle eller dørskilt kan våre flinke grafiske designere hjelpe deg. Kanskje du vil ha et spesielt design, dypetse bilder/fjerning av bakgrunn, plassere flere bilder rundt på tavlen eller ønsker en spesiell størrelse som man ikke kan lage i webbestillingen. Fyll ut skjemaet under, du vil få hjelp til å lage ditt produkt akkurat slik du vil ha det.

Du kan enkelt lage ditt eget dørskilt eller tavle (Ukeplan, Månedsplan eller Dagplan) i vår webbestilling på hjemmesiden. Last opp og legg til bilder, bestem antall kolonner, skriv tekster og velg farger på tekst og rutemønster. Det er enkelt å lage et Ukeplan-produkt slik de fleste vil ha det.

Men trenger du hjelp eller vil ha noe helt spesielt som ikke er mulig å gjøre i vår webbestilling har vi flinke grafiske designere som kan hjelpe deg! Kanskje du vil ha et spesielt design? Dypetse bilder (fjerning av bakgrunn) slik at det blir hvitt/sort rundt bildene. Vil du plassere flere bilder rundt på tavlen eller ønsker en spesiell strørrelse som ikke er en av standardstørrelsene vi tilbyr. Da kan vi selvfølgelig hjelpe deg med dette.

Å bruke en grafisk designer til å lage din tavle koster 1000 kr. i tillegg til vanlig tavlepris. Vil du ha hjelp av grafisk designer til å lage et spesielt dørskilt koster denne tjenesten 500 kr. ekstra i tillegg til vanlig dørskiltpris. Du får da kontakt med din egen grafiske designer som lager utkast på din tavle og sender deg korrektur på e-post. Du kommuniserer med grafisk designer inntil du er 100% fornøyd - først da sendes tavlen til produksjon.

NB: Bestem deg for hvilke bilder du vil bruke FØR du sender inn bestillingen. Du kan ikke bytte bilder etter at du har sendt inn bestillingen og grafisk designer har begynt å jobbe med bildene dine, uten at vi da må ta et ekstratillegg pga. ekstra jobb for grafisk designer med å redigere de nye bildene.

Send inn skjemaet med dine ønsker så tar vi kontakt med deg.

Ta kontakt her:

Vil du motta informasjon om kampanjer og tips til hvordan du får mer tid til familien?

Møt oss på: