-Tid til det som betyr noe

For barnehager

I barnehagen til min datter får vi foreldrene beskjeder fra de ansatte på gule post-it lapper som henger på knaggene til barna. (Hvis de ikke har falt ned på gulvet da).

"Lykke er tom for våtserivetter" eller "Lykke mangler gummistøvler" eller "Husk i morgen er det turdag, da må alle ha med sitteunderlag og refleksvest!"

Fire standardtavler:

UKEPLAN I GARDEROBEN

En oppslagstavle i garderoben er mye mer oversiktlig. En tavle der hver unge på avdelingen har sin egen kolonne der de ansatte kan fylle ut beskjeder til foreldrene. Hver dag blir det naturlig å titte på tavlen og se hva de ansatte har skrevet der i dag.

OPPMØTETAVLE

"Hvem er her og hvem har gått hjem?" I både barnehager og på sfo-er har man ofte en oppmøteprotokoll. Ofte et ark som ligger på et eller annet sted... Jeg har selv opplevd det flere ganger når jeg kommer for å hente min sønn på SFO: "Hvor er utkryssingsskjemaet i dag?" En oppmøte-tavle som henger på veggen der hver unge i avdelingen/klassen har sin egen faste kolonne er oversiktlig. Foreldrene setter et kryss når ungen blir avlevert og et kryss når ungen igjen blir hentet.

TAVLE FOR DE ANSATTE
I en barnehage og på en skole er det flere ansatte og mange jobber skift. En tavle på personalrommet holder orden på hvem som har vakter, hva som skal skje i løpet av uken og hvilke oppgaver de ansatte har.
 

UKENS MENY PÅ KJØLESKAPET
Planlegger man ukens meny nøye kan man gjøre innkjøp en gang i uken og dermed spare mye tid. Med denne magnetiske folien på kjøleskapet kan også alle de ansatte og foreldrene følge med på hva som blir servet i barnehagen eller på skolen hele uken. I margen til høyre kan man skrive opp f.eks. hvem av barna som har allergier, hva man skal kjøpe inn, oppskrifter osv. Man skriver på tavlen med hvit tusj som man lett visker ut når uken er over.
 

Disse fire standartavlene lager du selv på Barnehageplans egen hjemmeside: www.barnehageplan.no

 

Spesielle ønsker? - Ja, takk!

Ukeplan i garderoben, tavle for de ansatte, magnetfolietavle til kjøleskapet og oppmøte-tavlen er standardtavler du lager selv i webbestillingen på hjemmesiden vår www.barnehageplan.no. Her fyller du kun ut navnet på barnehagen/skolen og lager antall kolonner etter hvor mange barn dere har på avdelingen. Du kan bestemme størrelse, skrifttype og farger på tavlen.
 

Har barnehagen eller skolen din derimot spesielle ønsker til en unik tavle har vi flinke grafiske designere som kan hjelpe deg. Denne tjenesten koster 1000 kr. ekstra. Du sender oss en mail med dine ønsker til post@barnehageplan.no, deretter setter vi deg i kontakt med en av våre grafiske designere som lager tavlen akkurat slik dere vil ha den.

Smil fra Siri, Ukeplangründer

Se vårt galleri for bilder av noen barnehageplantavler vi har laget til noen av våre kunder herTil Galleri

Vil du motta informasjon om kampanjer og tips til hvordan du får mer tid til familien?

Møt oss på: