-Tid til det som betyr noe

For familier

Få orden på hverdagskaoset!

Hurra for barnebursdager, lekser, henting, bringing, gymbagger, raske middager og fotballkamper som begynner før arbeidsdagen slutter... Mye å huske på?

Selv gikk jeg rundt og følte meg som en levende minnebrikke. Det var så mye å huske på. Løsningen for oss ble en Ukeplan på veggen som kunne holde oversikten og samtidig pynte opp kjøkkenet. Tavlen er som et funksjonelt bilde på veggen.

Familien har oversikt
Når vi nå spiser frokost kan alle i familien selv følge med på hva som vil skje i løpet av dagen og uken. Alle lapper, lekseplaner, invitasjoner osv. har også fått sin plass på tavlen vår. Det er deilig å ha orden på det. Nå tar alle litt mer ansvar for å følge med og gjøre det de skal.

Våre produkter til familien:

Ukeplanen i pleksiglass er den aller mest populære tavlen blandt våre kunder. De fleste velger å lage tavlen selv i vår webbestilling med bilder eller kun tekst. De aller fleste velger også å ha med en egen middagskolonne slik at man kan planlegge ukens meny og gjøre storhandel en gang i uken - det sparer du jo masse tid og penger på!

Magnetisk Ukeplan er produsert i et sandwichmateriale med metallisk overflate som gjør den magnetisk, på toppen av dette ligger et whiteboardlaminat som gjør at man også kan skrive på den og viske bort. Denne tavlen er litt rimeligere enn tavlen i pleksiglass.

For deg med lite veggplass kan Ukeplanen i magnetfolie være løsningen. Den fester seg selv på magnetiske kjøleskap. Dette er også et rimeligere alternativ til Ukeplanen i pleksiglass.

Er du av typen som liker å ha kontroll lenger fremover i tid, kan Månedsplanen være løsningen for deg og din familie. Tavlen har tallene 1-31 påskrevet slik at du kan planlegge hele måneden på veggen.

Noen har spesielle behov og trenger en Dagplan. Her har du oversikt time for time hele døgnet.

Med en Menyplan på veggen har hele familien full oversikt over ukens middager. Du får aldri mer spørsmålet: "Hva skal vi ha til middag i dag?" Denne tavlen kan du enten bestille i pleksiglass eller i aluminiumsfolie til å henge på kjøleskapet.

Dørskilt med bilder, figurer eller kun tekst til 490 kr. har også blitt et superpopulært produkt blant våre kunder. Veldig koselig å bli ønsket velkommen med et personlig dørskilt ved siden av ringeklokken!

Er du ikke fornøyd med produktet du har laget hos oss lager vi et nytt produkt til deg, eller tar produktet i retur og gir deg pengene tilbake.  Vi har 100% fornøydgaranti på alle våre produkter, målet er at vi bare vil ha fornøyde kunder!

Smil fra Siri, Ukeplangründer

Vil du motta informasjon om kampanjer og tips til hvordan du får mer tid til familien?

Møt oss på: